Docuforum

 

El Pla d’energia participatiu dels barris de Sant Martí, la Verneda i la Pau es un grupo de entidades que pretende crear barrios más verdes y sostenibles, haciendo para ello participes a la ciudadanía.

Esta semana tienen dos actividades:

Docuforum

 

 • Dimecres 25 de febrer a les 19h al Centre Cívic Sant Martí tenim una nova sessió de docufòrum!En aquesta ocasió projectarem “Les Nostres Energies”, un documental produït per Enginyeria Sense Fronteres i comptarem amb la presència de Raül Cambeiro, voluntari d’aquesta ONG i que ha format part de l’elaboració del documental.Més informació aquí!

 

Taronjada

 • Dissabte 28 de febrer a les 11h ens trobarem als taronjers a prop de la cantonada C/Concili de Trento amb C/Julián Besteiro.
  I després farem un dinar “de traje” a la Plaça Soledad Gustavo aproximadament a les 14h. A més, qui es vulgui quedar farem la melmelada a la tarda!!Si voleu saber-ne més cliqueu aquí.Per llepar-se els dits!

 

 

 • A més…

  CONSELL DE BARRI
  El Consell de Barri és l’espai de participació més proper que té el veïnat per poder informar-se i opinar sobre les qüestions més importants que afecten la vida del barri. En les seves sessions es debat sobre els plans, projectes i actuacions que tenen lloc al barri, a partir de la informació i les opinions de tots i totes les assistents. Els acords i les propostes dels Consells de Barri es transmeten als òrgans pertinents de l’Ajuntament per tal que hi donin resposta.

  Consell de Barri de Sant Martí de Provençals que tindrà lloc el dimarts 24 de febrer del 2015 a les 18:30 hores al Centre Cívic Sant Martí  ( C/ Selva de Mar nº 215 ) amb el següent ordre del dia:

  1a part
  · Explicar seguiment de les obres de Remodelació del C/Selva de Mar des de la Rambla Guipúscoa fins la Gran Via.

  2a part
  · Torn obert de paraules.

Anuncios