ACOLLIDA MATINAL: De dilluns a divendres de 8 a 9h. Dirigit a nens i nenes de P3 fins a 6è. Durant tot el curs es realitzen molts tallers i manualitats dirigits per els monitors/es en estona d’ acollida.
Import 5 dies a la setmana: 30’50 euros/ mes
Ticket esporàdic: 3.10 euros/dia.


CASAL DE TARDA : Activitats en horari de 16.30 a 17.30h. Inicia als infants al coneixement i la pràctica de diferents esports, l’activitat física i el joc. Cada dia de la setmana proposarem una activitat.
Dirigit a nens/es de P3, P4 i P5.
Dies:
Dilluns: Jocs al pati: Jocs cooperatius, tradicionals, etc…
Dimarts: Jocs amb música: Jocs musicals, ritmes, expressió corporal, etc…
Dimecres: Esports: Tast setmanal de diferents esports amb els diferents materials específics.
Dijous: Psicomotricitat: Treball de motricitat diària, circuits, jocs, treball del cos, etc…
Divendres:
a ) Jocs de tot el mon, esportius, etc…
b) Pre-Futbol (p3 a p5): Activitat de joc amb pilota
Import: 1 dia setmana 6,50 euros/ mes
2 dies setmana 13,00 euros/ mes
3
dies setmana 19,25 euros/ mes
4 dies setmana 26,00 euros/ mes
fins a 5 dies setmana 31,40 euros/ mes.
Ticket esporàdic: 3.10 euros/ dia.


PISCINA: Cursos de natació, aprenem a nedar i a familiaritzar-nos amb l’aigua. Cursos amb professionals del sector de l’aigua. L’activitat s’efectuarà a la piscina del CEM Júpiter, els monitors/es recullen als infants a l’escola i els porten a la piscina, les famílies hauran d’anar a
buscar als seus fills directament a la piscina. Per concertar una entrevista amb el monitor de piscina s’haurà de preguntar al coordinador de l’escola.
Material: Bossa exclusiva de piscina que puguin portar els infants amb: (casquet de bany, ulleres de piscina, xancletes, banyador i tovallola), opcional secador en èpoques de fred.
Dies: Dilluns tarda de 16:30 a 18h. Nens/es de P3, P4 i P5
Import: 29’00 euros/ mes.


PLAY AND LEARN – ANGLÈS: Activitat en la que els alumnes aprenen anglès treballant, segons el curs, la lectura, frases escrites, i joc per reforçar l’aprenentatge.
Dies: Dimarts i Dijous de 16.30 a 17.30h. Dirigit a nens/es de P4 I P5
Grups mínim 5 – màxim 11 nens/es.
Import: 1 dia setmana 15.50 euros/ mes
2 dies setmana 27 euros/ mes


FUTBOL SALA INICIACIÓ: Activitat d’esport col·lectiu per excel·lència de l’escola, un esport d’oposició, de cooperació i mixt (en alguns casos),on es desenvolupen diferents habilitats tècniques i tàctiques així com habilitats personals, un esport que educa en valors.
Els nens i nenes de P5,1r i 2n de primària participen en una lliga interna organitzada per CET10 que implica, com a mínim, un partit al mes contra equips d’altres escoles del districte.
Dies: Dilluns i Dimecres de 16.30 a 17.30h.
Dirigit a nens i nenes de P5.
Import: 21 euros/ mes. entrenaments 2 dies setmana + partits de lliga interna


COLOURS&MUSIC: Mètode creat per la compositora xilena Estela Cabezas i basat en un sistema musical a on cada nota és representa per un color. Es una forma integral d’entendre l’educació musical desenvolupant la comunicació, l’afectivitat, la creativitat i potenciant
l’adquisició d’hàbits, conductes i valors que afavoreixen el desenvolupament integral dels infants.
Dies:
Dilluns: Iniciació musical de 14:00 a 15:00h. Nens/es de P4 i P5. Import: 23 euros/ mes
Divendres: Teatre musical de 16:30 a 17:30h. Nens/es de P4 i P5. Import: 23 euros/ mes


FUNKY: Per als alumnes de P5. Activitat de ball modern per aprendre a seguir el ritme de la música, treballar diferents passos, muntar  coreografies, etc. Els nens/es han d’anar vestits amb roba còmode i esportiva així com calçat adequat per a l’activitat.
Durant aquest curs es realitzaran dues trobades on els participants mostraran un ball amb un vestuari acordat prèviament pel grup de pares, mares i monitora.
Dies: Dilluns i Dimecres de 16.30 a 17.30h. Dirigit a nens i nenes de P5.
Import: 19 euros/ mes.


PATINATGE: Per als alumnes de P5. Activitat pels nens/es que s’inicien en aquesta modalitat esportiva adquiriran les destreses bàsiques per poder patinar amb seguretat i poderles aplicar de manera autònoma en diferents situacions (circuits, jocs, etc.). Els nens/es amb més experiència seguiran adquirint nous coneixements i desenvolupant les seves habilitats
mitjançant exercicis tècnics.
Modalitat artística que implica que els participants disposin d’uns patins adequats. Durant el curs es realitzaran dues trobades on els participants mostraran un ball amb un vestuari acordar prèviament pel grup de pares, mares i monitors.
Dies: Dimarts i Dijous de 16.30 a 17.30h. Dirigit a nens/es de P5.
Import: 19 euros/ mes.


ACTIVITAT PER A PARES I MARES:

ZUMBA: Activitat de pares i mares o familiars d’alumnes, enfocada per una part a mantenir el cos saludable i per un altre a desenvolupar, enfortir i donar flexibilitat al cos mitjançant moviments de balls combinats amb rutines aeròbiques. El Zumba utilitza ritmes llatins, com la salsa, el merengue i la samba. Vine a gaudir d’una activitat divertida i saludable.
Zumba – Dimarts o Dijous de 18.30h a 19:30h. per a pares i mares.
Import: 12,50 euros/ mes.

FUTBOL SALA: Activitat per pares i mares. Dimarts a les 20h.

Anuncios