Hola famílies!!

Us convidem a participar al taller familiar i gratuït de fang que organitza l‘Associació Artística CRAFTS, a l’espai fabril de CAN RICART de Poblenou aquest diumenge 2 d’octubre de 10 a 13h.

L’activitat consistirà en apropar-nos als antics oficis terrissers que preparaven rajoles de fang tot estenen-lo a la taula amb corrons i tallant les porcions de fang que després esdevindrien rajoles o bé teules. Com que és un taller artístic, cadascú podrà acabar de decorar i complementar la seva rajola, ja sigui dibuixant, o fent un relleu, o deixant l’empremta de la mà, de plantes i petxines, etc. Les trenta primeres peces acabades es prepararan per a portar a coure al forn de la nostra amiga i col·laboradora TERESA VILA, que és ceramista artesana del barri i que podeu trobar sovint a les fires d’artesans del barri. Li donem ja per endavant les gràcies a la Teresa Vila!

No us ho perdeu!!

taller2bfang2bcan2bricart2bcrafts

Ens trobarem doncs a les 10h a la plaça Emilia Coranty (entrada c/Marroc), i hi serem fins la una del migdia. Si podeu veniu amb bata, sobretot els més petits, i … amb idees al cap per a decorar la vostra rajola!

Fins aviat!

Associació Artística CRAFTS

Anuncios