Benvolgudes famílies de l’escola La Palmera,

ja fa dos cursos que des de l’esforç i la constància del grup de pares i mares de la Vocalia de Suport a l’Educació obríem la biblioteca de l’escola en horari de tarda. Aquest any havíem decidit no fer-ho per diversos motius, tot i que donada la bona disposició i l’ajuda que ens ofereix ara l’escola ens hem replantejat tornar a obrir aquest espai per als nens i nenes que vulguin venir acompanyats dels seus pares, mares, avis o tiets i gaudir de la lectura. No obstant, per tal que puguem tornar a oferir el servei de biblioteca les tardes de dimecres de 16,40 a 18h necessitem la vostra ajuda. Ens fan falta mans per obrir a la tarda, atendre a les famílies i realitzar el servei de préstec. No cal que us comprometeu a venir totes les tardes, a nosaltres tampoc no ens és possible fer-ho. Si som prou voluntaris amb venir i donar-nos un un cop de mà al mes n’hi ha prou.

Així doncs, per fer possible el servei de biblioteca i de préstec de llibres aquest curs ens calen uns dotze-quinze pares i mares que puguin comprometre’s a venir una vegada al mes de 16,30 a 18h. Amb tots aquells que us hi apunteu farem una petita formació per ensenyar-vos com funciona la biblioteca, l’ordinador i el programa de préstec de llibres i també farem un calendari per repartir-nos les dates en què hem de responsabilitzar-nos de venir.

Us animeu a fer possible que tornem a obrir la biblioteca? Envieu-nos un correu electrònic amb les vostres dades i la vostra disponibilitat al correu electrònic de l’AMPA: ampa.palmera@gmail.com

Els vostres fills i filles us ho agrairan i tots junts gaudirem de l’experiència màgica de llegir.
Anuncios