Benvolgudes famílies,

Des de l’AMPA ens fem ressò de les últimes informacions rebudes per part de l’escola per si algú no se n’ha assabentat i afegim algunes informacions addicionals que poden presentar dubtes:


Bon dia:

Ja tenim a prop el 1r dia de curs i us volem recordar que l’hora d’entrada dels alumnes serà a les 9:00 hores. L’entrada es farà com fins ara: educació infantil pel C/ Concili de Trento i primària pel C/Maresmes. Els mestres esperaran els alumnes dins i fora de l’escola per portar-los a les seves aules.

Recordeu que si no vau confirmar l’assistència al menjador per aquest curs, ho podeu fer per correu, telèfon o presencialment el primer dia.

Us desitgem un bon curs!!!

Escola la Palmera


 

Informacions addicionals:

  • Servei d’acollida: des del mateix primer dia de classe ja hi ha servei d’acollida. Qui ho necessiti pot portar els seus fills/es a partir de les 8:00h. Recordar que l’accés és pel C/Concili de Trento.
  • Servei de menjador: si algú no va confirmar el servei o necessita fer-ne ús, el correu de contacte és: lapalmera@alimentart.com; en quant al telèfon de contacte (663830036 Grusi) estarà disponible des del primer dia de classe. S’ha de trucar abans de les 10:00h per a sol·licitar que el/la vostre/a fill/a es quedi a menjador el mateix dia.
  • Menú: durant el dia d’avui penjarem el menú del mes de setembre.

Esperem que hagueu gaudit d’unes bones vacanes i que arribeu amb ganes i forces renovades a aquest nou curs 2017-18.

Ampa la Palmera

Anuncios